Întâlnire între municipalitate şi Organizaţia non-profit de protecţie a animalelor Ein Bisschen Wärme

Întâlnire între municipalitate şi Organizaţia non-profit de protecţie a animalelor Ein Bisschen Wärme

Sala de şedinţe a Consiliului Local Giurgiu a găzduit ieri, 24 februarie, o întâlnire între conducerea Primăriei Municipiului Giurgiu, reprezentată de edilul Nicolae Barbu şi de administratorul public, Emil Vucă, cea a Societăţii Servicii Locale Giurgiu şi Organizaţia non-profit pentru protecţia animalelor “Ein Bisschen Wärme” din Germania.

Tema de discuţie a întâlnirii a fost stabilirea unui mod de colaborare între reprezentantul local al acestei organizaţii de protecţie a animalelor şi municipalitate, colaborare reglementată printr-un contract ce urmează a fi semnat în perioada următoare. Conform intenţiilor pe care şi le-au exprimat în cadrul discuţiei de ieri, membrii acestei organizaţii ar urma să asigure hrana animalelor din adăpostul de câini din municipiu şi chiar ar veni şi să-i hrănească zilnic, în timp ce Primăria Giurgiu ar pune la dispoziţie carburantul necesar pentru această activitate.

Termenii contractuali urmează să fie stabiliţi de ambele părţi implicate, urmând ca în circa două săptămâni să aibă loc o altă întâlnire în care să se discute forma finală a contractului. În prezent, de aceasta activitate se ocupă Societatea Servicii Locale Giurgiu, condusă de Ionel Sevastian.

Ultima modificare: 25.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Spectacol de teatru „Dragobetele la români”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.